Apartment complexes to the citizens of Bangalore mean suffocating, shut-in buildings with monotonous profiles that house people who rarely take the time out to be a part of the bigger scheme. It is this that Marvel Domicilia strives to change. The design is intended to encourage horizontal as well as vertical interaction among the residents. This level of interaction is achieved by creating green spaces and landscaped pockets at intermediate levels that breathe life into their everyday existence. A unique customization of individual units that is discreet and disparate and yet a part of the larger scheme.

Simplicity abounds in the concept that has been carried in the design approach which incorporates sustainable features with minimalist design, emphasizing the form and fa├žade.

Marvel Domicilia

  • Client : Anji Reddy , M/S Marvel
  • Location : Bengaluru
  • 2013