Being an experience centre for a large group housing project, this structure is a curtain from the hectic activities around and a peaceful realm within which the design is experienced. A series of frames within frames is fashioned to deliberately draw the viewers away from the chaos and invite them closer to the design by generating curiosity to discover what lies within.

The grandeur of the entrance plaza accentuates the sense of arrival. Existing Gulmohar trees are retained and their magnificence is celebrated by moulding the design around it. The water body reflects the tranquil sky down to earth, creating a mesmerizing picturesque. The interesting patterns of the pergolas and the interplay of light and shadow all together dramatize the space throughout the day.

Avriti Marketing Unit

  • Client : Rohan Builders & Developers Pvt. Ltd
  • Location : Bengaluru
  • 2011